Clash Steel Pro 9′ biljardipöytä

Clash Steel Pro erottuu muista pöydistä uusien innovaatioiden ja kehitysten ansiosta, joiden tuloksena on yksi hienoimmin viimeistely pöytä. Pöytä on suunniteltu pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden luoden pöydän, joka on muotoiltu täydelliseksi.

Korkeimman laadun takaamiseksi pöytä on valmistettu 100 % Euroopassa.

”Tämä pöydän laatu yllätti, tasalaatuisen pelattavuuden ja laadukkaiden materiaalien suhteen. Pelaajat, joiden kanssa työskentelen ja olen pelannut tällä pöydällä, ovat kaikki havainneet sen olevan yksi parhaista pöydistä tällä hetkellä. Vallit, pussit ja muotoilu ovat juuri sitä, mitä sen pitäisi olla. Tämä pöytä on täydellinen parantamaan peliäsi ja tulemaan mestariksi!

”Johan Ruysink”
-Pro-biljardivalmentaja ja 8 kertainen Mosconi Cupin voittaja-

 

Saatavilla olevat pöytäkoot:

126,5 x 253,5 cm    (9ft).     6799 €

Kivilevy

Pöytä tulee kolmella 30mm paksulla vuolukivilevyllä. Tämä takaa vakaan vierimisen pallolle.

Vallit

Vallien rakenne koostuu erilaisista tammipuuosista, jotka on koottu huolellisesti yhteen vallien täydellisen vakauden luomiseksi.

Vallikumi

Valleissa käytetyt Vallikumit ovat Vector P-59 -kumia. Vector-kumia käytetään mm. kara-biljardin MM-kilpailuissa. Biljardipöydissä käytettyjen vallikumien joukossa se on korkein standardi ja varmistaa tarkimman mahdollisen pallon pomppauksen.

Runko

Clash Steel Prossa on vankka, kestävä teräsrunko, joka varmistaa pöydän vakauden ja pöydän maksimaalisen tarkkuuden.

Pussit

Pussin suuaukon koko on  WPA (World Pool Association) standardien mukainen. Kulmapussi 11,7 cm ja keskipussi 13 cm.

Pusseissa on käytetty alykästä tekniikkaa parhaan laadun ja pelimukavuuden takaamiseksi. Pussien innovatiivisen kiinnityksen ansiosta asennuksessa tarvitse nauloja tai muita metalliosia, jotka voisivat vahingoittaa palloja. Jokaiseen pussiin mahtuu kokonainen pallosarja!