Biljardipöydän verka (Kangas)

Uuden veran valinnassa on tärkeää huomioida pöydän käyttäjäkunta. Esimerkiksi biljardisaleilla pelaavat myös ammattilaiset ja aktiivisesti lajia harrastavat henkilöt, tällöin kankaaksi kannattaa valita ammattilaiskentillä yleisesti käytettävät verat. Näitä valmistavat Andy Cloth ja Iwan Simonis. Näiden valmistajien ns. pro-veroilla saadaan luotua parhaat mahdolliset peliolosuhteet kierteiden ja pallojen rullaamisen suhteen. Andyn verat ovat maailmalla nousseet Simoniksen rinnalle ja kestävyysominaisuuksillaan peittoavat kilpailijansa. Nyt niitä on myös mahdollista saada Suomesta, ainoastaan meiltä!

Verkakangas voidaan valita myös esimerkiksi kestävyyden ja nopeuden perusteella. Näihin tekijöihin pystytään vaikuttamaan muuttamalla nylonin ja villan suhdetta kankaassa. Jotkut arvostavat enemmän kankaan säilymistä pidempään, toiset taas haluavat enemmän tiettyjä peliominaisuuksia. Samoilta valmistajilta löytyy jokaisen käyttötarkoitukseen sopiva verkalaatu.

Yksi mielenkiintoinen osa uuden kankaan valintaa on myös veran väri. Niin ravintoloissa, työpaikalla tai omassa kodissakin pöytä on lisäksi huonekalu. Värillä pystytään istuttamaan pöytä sisustukseen sopivaksi tai luomaan uutta ilmettä ja piristystä. Suosituimpia värejä nykyään ovat sininen (tourblue) ja vihreä (yellow green). Lisääntyneet ovat myös paljon punaisen eri sävyt ja esimerkiksi vaaleanruskea (camel).
Varastostamme löytyvät molempien valmistajien suosituimmat värit, kysythän lisää erikoisväreistä.

POOLPÖYDÄN VERAN HUOLTOTOIMENPITEET KOTONA:

  • Imurointi
  • Nihkeän mikrokuituliinan käyttö
  • Veran vaihtoväli riippuu sen käyttömääristä, 1-3 vuotta