Biljardipöydän huolto ja asennus

Biljardipöydän asentaminen ja huolto tarkoittaa paljon muutakin kuin vain muutaman ruuvin ja pultin kiristämistä. Asentaessa pitää huomioida lukuisia asioita, kuten riittävä tila pöydälle, pöydän vaatraus 0,1mm tarkkuuteen ja verkakankaan kiristäminen. Lisäksi biljardihuoltoon kuuluu myös liimausta, niittien ampumista, verhoilua ja peliominaisuuksien hiomista.
The Biljardiasennus Oy on erikoistunut biljardipöytien huoltoihin, korjauksiin ja muuttoihin, jolle laadukkuus ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeintä. Maailman parhaiden asentajien opeista saadut taidot takaavat teille parhaimman mahdollisen pelielämyksen. Meillä asennuksista päävastuussa on yrityksen perustaja Sakari ”Sakke” Räsänen, jolla on ollut ilo ja kunnia saada tuhansia biljardinpelaajia tyytyväisiksi ympäri Eurooppaa.

Biljardipöydät ovat suunniteltu huollettaviksi säännöllisin väliajoin, koska verka kuluu mm. käytön ja lian vuoksi sekä vallikumit kovettuvat tai irtoavat ajan kuluessa. Pöytien runkorakenteet elävät ilmankosteuden ja lämpötilanvaihteluiden mukaan, mikä aiheuttaa peliominaisuuksien heikkenemistä. Opetamme sinulle perushuoltoon liittyvät pöydän puhtaana pitämisen toimenpiteet. Näillä toimilla pystyt lisäämään veran käyttöikää huomattavasti pidemmäksi. Halutessasi kuitenkin pöydästä pelillisesti taas lähes uudenveroisen, on aika vaihtaa verka ja tehdä ammattihuolto. Näissä asioissa lukuisat biljardin ammattilaiset, harrastajat, nuorisotilat, seurakunnat, yritykset sekä biljardisalit ympäri Suomen ja ulkomaita myöden ovat luottaneet Saken ammattitaitoon.

Biljardipöytien huolto ravintoloissa ja muissa yrityksissä

Juoma kaatunut pöydälle, veran väri ei enää iske. Me laitamme pöytänne huippukuntoon, jonka myötä ilme kohenee ja asiakastyytyväisyys paranee. Täysin äänettä käsityökalujen takia emme pysty toimimaan, mutta hyvällä aikataulusuunnittelulla ja reippaalla rutiinilla hoidamme työmme alta pois häiritsemättä liikaa teidän töitänne tai asiakaskuntaanne.

Pöytien huollot biljardisaleilla

Luotettavaa ammattilaista kannattaa käyttää paikoissa missä asiakkaat vaativat pöydiltä enemmän. Löysät verat ja kierot pöydät eivät edesauta asiakkaita viihtymään ja nauttimaan hienosta lajista. Asentajiemme taidot perustuvat maailman parhaiden asentajien tekniikoihin, joilla varmistetaan kestävyys kovassakin käytössä. Monipuoliset huoltopakettimme hiotaan juuri teidän tarpeenne täyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Biljardipöytien huollot ja palvelut nuorisotiloille ja seurakunnille

Onko tämän vuoden budjetti jo käytetty, mutta biljardipöytä kuitenkin vaatii jo huoltoa? Meiltä saat joustavasti sovittua veranvaihdon juuri teille sopivaan ajankohtaan. Hintaan pystytään vaikuttamaan valitsemalla verka useammasta eri hintakategoriasta. Halutessanne voidaan sopia myös keppien säännöllisestä huoltamisesta. Pelaamisen mielekkyys lisääntyy, kun ”mailanne” pysyvät pelikuntoisina.

Biljardipöytien siirrot ja muutot yrityksille

Biljardipöytä tulee huomioida muutoissa/siirroissa tarkemmin kuin muut huonekalut. Pöydän paino itsessään saattaa siirrossa vahingoittaa rakenteita, niin itse pöydästä kuin myös ympäristöstä. Myös tasapainotus katoaa, kun pöytää siirretään. Ammattitaitoinen asentaja on usein paras vaihtoehto välttämään vahingot. Meiltä hoituu järkevään hintaan painavien kivilevyjen ja muiden pöydän osien purut ja siirrot ripeästi asiakkaan toiveiden mukaan.

Biljardipöytien asennukset ja huollot yksityisille

Yllätä puolisosi uudella veran värillä ja saatte piristävää muutosta sisustukseen! Onko kenties vanha kangas jo käytetty loppuun? Vai kaipaako pöytäsi suoristusta?

Avaimet käteen-paketit, biljarditarvikkeet- ja palvelut

Tarjoamme myös täyden palvelun kokonaisuuksia. Sinulla on mahdollisuus hankkia samalla kerralla meiltä myös tärkeimmät biljardivälineet- ja palvelut:

  • pelitarvikesetti (pallot, kepit, resti, kolmio ja liidut)
  • kärkinahan vaihdot
  • pöytien tilaukset
  • eripituiset huoltosopimukset
  • tulevan biljarditilan mittaukset
     

Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tervetuloa asiakkaaksemme!

PYYDÄ TARJOUS PÖYDÄN/PÖYTIEN HUOLLOSTA!