Rasson Magnum II snookerpöytä

Magnum II on huippulaatuinen kisapöytä. 50mm paksu umpipuurunko yhdessä alumiinipalkkien kanssa tekevät pöydän rungosta erittäin tukevan ja vakaan. Se on elintärkeää pöydän suorassa pysymisen kannalta. Pöydän teräsvallirakenne ja Northern Rubber kisavallikumit takaavat parhaat vallipomput palloille. 5mm normaalikiviä paksummat (50mm) kivilevyt tuovat lisävakautta pelipinnalle. Nämä takaavat sinulle samat peliolosuhteet maailman parhaiden pelaajien kanssa. Moderni ja tyylikäs ulkonäkö, erikoiskestävillä vallipinnoilla antavat pöydästä parhaiden peliominaisuuksien lisäksi myös iloa silmälle. Tämä pöytä on käytössä ammattilaiskilpailuissa, mm. Champion of Champions turnauksessa.

Saatavilla olevat pöytäkoot:

3570 x 1780 mm     (12-foot)     11900€

Hinta sis. alv 24% sekä Strachan 6811 Club veran.

Pöydän mukana tulevat seuraavat varusteet:

  • X-resti
  • Spider-resti
  • Joutsenkaula-resti
  • Pidennetty spider-resti
  • X-resti teleskooppijatkolla
  • Teleskooppijatko kepille
  • 9 restikoukkua
  • Restiteline pöydän alle
  • lämmitysjärjestelmä

Kivet

Rassonilla on 30 vuoden kokemus kivilevyjen valmistamisesta erilaisiin biljardipöytiin. Magnum-pöydän kivilevy koostuu viidestä 50mm paksuisesta osasta. Kivi on 5mm paksumpi kuin yleensä, se tuo selkeästi lisävakautta pelipinnalle. Laatu on tärkeää Rassonille ja sen kivilevyt on hiottu aina alle 0,1mm tarkkuuteen.

 

Vallit

Vallien pinnoite on tehty Adamath-Woodista. Se on valmistettu erityisellä prosessilla, jossa kovapuuviiluihin lisätään fenolihartsia. Tuloksena on ylellinen ulkonäkö, jossa näkyvät puun syyt. Prosessin avulla pinnoite estää naarmuja syntymästä, sekä pinnoitetta vääntymästä kuumuuden tai kosteuden vuoksi.

Vallikumit

Pöydän peliominaisuuksiin vaikuttaa runsaasti pöydässä käytetyt vallikumit. Magnum snooker-pöydässä käytetään Northern Rubber -vallikumeja, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään sekä tarkkuudestaan. Ne ovat myös erittäin suosittuja ammattilaispelaajien keskuudessa.

Vallikiinnitys

Vallit kiinnittyvät kiviin 10mm paksuisen teräslevyn (steel block) avulla. Teräslevyn käyttäminen puun sijaan varmistaa vallikiinnityksen pitkäikäisyyden, sekä auttaa vallipomppujen tasoittamisessa.

Runko

Runko on valmistettu 50mm paksuisesta umpipuusta, jonka päällä on patentoitu alumiiniseoksesta valmistettu palkki. Alumiinin avulla voidaan taata pinnan täydellinen suoruus sekä parantaa rungon vakautta. Alumiiniupotukset rungon sivuilla tekevät pöydästä myös muodikkaamman näköisen.

Vaatrausjärjestelmä

Rassonin pöydissä on erityinen LevelBox Plus(TM) vaatrausjärjestelmä, joka mahdollistaa erittäin tarkkojen säätöjen tekemisen 30 eri kohdassa kivilevyä. Järjestelmän avulla kivilevystä saadaan erityisen tasainen ja helposti säädettävä koko pöydän elinkaaren ajan.

Pussit

Kestävät pussit ovat kiinnikkeiltään messinkiä ja ne ovat päällystetty (pinta)nahalla. Kouru sisältää 4 kiskoa, jotka estävät palloja putoamasta lattialle.

Lämmitysjärjestelmä

Pöydän mukana tulee erityinen lämmitysjärjestelmä, jonka avulla pöydän lämpötilan voi säätää juuri haluamakseen. Lämmitys kivien alla poistaa kosteutta verasta ja palloista, mikä puolestaan saa pallot pyörimään pöydällä nopeammin.