The Biljardiasennus Oy

+358452580363
sakke@thebiljardiasennus.fi

The Biljardiasennus Oy on biljardialan rautainen ammattilainen vankalla kokemuksella. Haluamme keskittyä pöytien asennuksiin ja huoltoihin. Tällä takaamme parhaimman mahdollisen palvelun ja lopputuloksen asiakkaalle, niin aikataulun, peliominaisuuksien kuin myös laadunkin suhteen.

Yrityksen toiminnasta vastaan minä, perustaja ja omistaja Sakari ”Sakke” Räsänen. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta kokemusta alasta minulta löytyy runsas määrä. Olen toiminut biljardin parissa yli 20 vuotta ja niistä lähes kolme neljäsosaa biljardipöytien huoltojen ja asennusten maailmassa. Tänä aikana olen tehnyt asennuksia ja huoltoja enemmän kuin kukaan muu yksittäinen henkilö Suomessa. Biljardipöytien huoltoja ja asennuksia minulle on kertynyt useita tuhansia, ruuhkaisimpina vuosina reilusti yli 500 pöytää.  Lukuisat biljardisalit, yksityisklubit, ravintolat, nuorisotilat, seurakunnat, yritykset ja yksityiset ihmiset, ovat antaneet kiitettävää palautetta työnjäljestäni ja luotettavuudestani. Kokemukseni ei rajoitu pelkästään Suomeen, vaan asennuksia on ollut myös rajojen ulkopuolella useissa eri maissa. Olen ollut useana vuotena asentamassa pöydät mm. Matchroom Poolin Englannissa järjestämissä, yksissä maailman eniten seuratuissa biljardikilpailuissa, kuten Mosconi Cup, World Cup Of Pool ja World Pool Masters. Näihin kilpailuihin kutsutaan ainoastaan maailman parhaita pelaajia. Vuosina 2015-2019 olen asentanut kaikki biljardipöydät Tšekin Pardubicessä järjestettävässä 250 pelaajan suuressa kansainvälisessä kilpailussa. Lisäksi satoja pöytiä kotimaan kilpailuissa mm. SM-kilpailuissa ja muissa erilaisissa turnauksissa. Omasta pelihistoriasta minulta löytyy muutama SM-mitali poolbiljardissa. Pelillisesti laji on siis äärimmäisen tuttu minulle ja lähellä sydäntäni.

Yrityksen tavoitteena on tarjota parasta mahdollista palvelua biljardinharrastajille ja tätä kautta myös kasvattaa lajin harrastusta Suomessa. Haluamme olla paras, luotettavin ja nopein siinä mitä teemme. Meille kolme tärkeintä arvoa ovat luottamus, avoimuus ja laatu. Nykypäivänä näitä esiintyy valitettavan usein vain teksteissä, mainoslauseissa ja puheissa. Me haluamme toimia sen mukaan, että niitä alkaa näkyä enemmän myös käytännössä.

 

The Biljardiasennus Oy – Aidosti sinun pelielämyksesi edistäjä !